Готелі Хердекке

Обирайте серед 4 доступних готелів та помешкань в Хердекке від 50+ постачальників

Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
Фільтри та Сортування
Подивитися карту
Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
1Фільтри та Сортування
Подивитися карту
Подивитися карту
1-4 з 4
Сортувати за: висока популярність
  • Ціна: від низької до високої
  • Ціна: від високої до низької
  • Рейтинг: від високого до низького
  • Популярність: від високої до низької
8.2
Чудово228 відгуків
Карта
Центр міста в 400 м від готелюJugendtreff Spatz в 400 м від готелю
Цей сімейний готель розташований за 10 хвилин ходьби від центру Хердекке та укомплектований такими зручностями, як парна і солярій.
Ціна від6 415 UAH /нічОбрати
8.6
Чудово14 відгуків
Карта
Центр міста в 200 м від готелюJugendtreff Spatz в 200 м від готелю
Ціна від4 158 UAH /нічОбрати
Landhotel Bonsmann'S Hof ГердекеГотель
8.4
Чудово58 відгуків
Карта
Центр міста в 3.3 км від готелюHengsteysee в 1.7 км від готелю
У цьому готелі, що розташований недалеко від Ruhrsteilhange Hohensyburg, є ресторан для гурманів, де готують страви місцевої кухні.
Ціна від5 148 UAH /нічОбрати
Kotterhof Hotel ГердекеГотель
7.0
Дуже добре2 відгуки
Карта
Центр міста в 300 м від готелюJugendtreff Spatz в 300 м від готелю
Ціна від4 000 UAH /нічОбрати

Де зупинитися у Хердекке?

Найкращі бюджетні готелі в Хердекке

Якщо ви мандруєте з незначним бюджетом, обирайте Landhotel Bonsmann'S Hof, який пропонує номери від 4999 UAH. Апартаменти Zweite Heimat Ferienwohnungen – це доступний варіант за 5 хвилин ходьби від центру міста. Розмістившись за кілька хвилин ходьби від Hengstey power, апартаменти Fewo Zur Sonne пропонують бюджетне проживання для гостей Хердекке, які хотіли б заощадити.

Зручність розміщення у готелях в центрі міста

Якщо ви плануєте поїздку до Хердекке, розгляньте можливість зупинитись у центрі міста, як-от у Ringhotel Zweibruecker Hof або Heimatherz Hotel Garni. Heimatherz Hotel Garni розташовується приблизно за 250 метрів від центру міста і надає безкоштовну приватну парковку, терасу для засмаги і поле для гольфа.

Якщо ви бажаєте побачити найкращу сторону Хердекке, забронюйте готель біля Stiftskirche St. Marien, як-от Ringhotel Zweibruecker Hof, що знаходиться за 5 хвилин ходьби від центру міста. 4-зірковий Ringhotel Zweibruecker Hof розташовується за 5 хвилин пішки від Stiftskirche St. Marien.

Розкішні та дизайнерські готелі в Хердекке

Подумайте про шикарний Ringhotel Zweibruecker Hof, який знаходиться менш ніж за 5 хвилин ходьби від Speilplatz am Bleichstein. Якщо ви віддаєте перевагу мережевим готелям, то Ringhotel Zweibruecker Hof, розташований за 5 хвилин ходьби від центру міста, пропонує терасу для засмаги, поле для гольфа і цілодобовий ресепшн.

Вивчайте та знаходьте найкращі апартаменти, готелі типу B&B та інші

Fewo Zur Sonne – це чудові апартаменти за низькими цінами, які пропонують безкоштовну приватну парковку, тенісний корт і поле для гольфа. Wohnen Im Souterrain Einer Villa – це готель типу "ліжко та сніданок", розташований за декілька хвилин ходьби від визначних пам'яток Хердекке, як-от Gut Steinhausen. Подорожні, які відвідують Хердекке у ділових справах, можуть зупинитися в Landhotel Bonsmann'S Hof, де пропонують безкоштовну приватну парковку, терасу для засмаги і поле для гольфа. Landhotel Bonsmann'S Hof має одні з найкращих оцінок серед курортних готелів Хердекке та пропонує безкоштовну приватну парковку, терасу для засмаги і поле для гольфа.

щеСховати